Onze diensten

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiezen wij de optimale oplossing voor uw individuele situatie.

Avond en weekenddienst
Indien de praktijk gesloten is kunt u telefonisch contact opnemen met de centrale doktersdienst , telefoonnummer:0900-1515. U wordt dan verder doorverwezen naar de tandarts die op dat moment dienst heeft.Bij de dienstdoende tandarts dient u contant te betalen.
Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.
Prothetiek
Om u een hoogwaardige voorziening – inlays, kronen, bruggen of prothesen – te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.
Implantologie
Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch de natuurlijke situatie het beste benaderen. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.
Botopbouw
Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.
Parodontologie
Parodontitis is een ontsteking van het botbed, die tot verlies van tanden kan leiden wanneer zij niet wordt behandeld. Wij bieden een regelmatige ‘profylaxe’ (tandreiniging) en actuele behandelingsmethoden aan.
Endodontie
Met moderne methoden op het gebied van de wortelkanaalbehandeling kunnen wij natuurlijke tanden nog jarenlang behouden.
Profylaxe
Om uw tanden gezond te houden, bieden wij uw professionele tandreiniging aan, bovendien een goede preventie ter voorkoming van cariës en parodontitis.
Functiediagnostiek
Een verkeerde stand van de kaak kan leiden tot problemen met uw kaakgewricht, tot uitstralende pijn en andere klachten. Met de functiediagnostiek kunnen wij deze oorzaken herkennen en gericht behandelen.
Orale chirurgie
.In onze praktijk voeren wij ambulant de meest gangbare noodzakelijke chirurgische ingrepen rond de mond- en kaakholte uit.
Tandheelkundige implantologie
Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen. De natuurlijke situatie wordt zowel functioneel als esthetisch door implantaten het beste benaderd.  Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.